Over ons

Van harte welkom op onze  website! Wij hopen dat u een goede eerste indruk krijgt van ons tuincentrum. Natuurlijk bent u van harte welkom om ons dagelijks aanbod in het tuincentrum te komen bekijken.

Laat u inspireren en kom gezellig langs in ons tuincentrum! Wij adviseren u graag over ons assortiment.

We zijn een familie bedrijf en delen graag onze kennis met u!  Onze medewerkers zijn ervaren verkopers en hebben kennis van planten en alles wat er in en rond de tuin gebeurd…   maar we geven ook de kans aan jonge talenten om zich in ons bedrijf te kunnen ontwikkelen.

Johan Derhore en Brigit Volon begonnen met het kweken van bloemen en planten, nadat de ouders van Johan op deze locatie starten met het verkopen van groenten en fruit.  Sinds 2004 hebben Pablo Derhore en Ikzelf Gwladys Muchery de zaak overgenomen en wat renovatie werken gedaan.  We zitten niet stil, elke dag opnieuw zoeken we een manier om u te boeien en u een aangenaam bezoek te geven aan ons tuincentrum!

Dit zou natuurlijk niet lukken zonder ons fantastisch team !  Lesley, Sarah, Miah, Laurent en Jayson staan elke dag klaar om u te helpen met raad en daad!

Tot snel : )